...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Vodice

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Vodice možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Vodice su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Vodice je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Vodice dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Vodice su malo, ali poznato turističko mjesto na Šibenskoj rivijeri koje je sve podredilo turizmu. Vodice su dobile ime po obilju pitke vode u okolici. Nekada su se mještani bavili poljodjelostvom i ribarstvom, a sada su spojili te grane sa turizmom i nude posjetiocima izvrsnu turističku ponudu. Leže 13 km sjeverno od Šibenika uz plitki zaljev između rta Borovik i uvale Vrulja. Lijepe plaže, tihe uvale, mirisna vegetacija pogodovale su da se Vodice razviju u važnu turističku destinaciju. Od tvrđava i zidina sačuvana je samo jedna trokatna kula tzv. Čarićev toranj iz XVI st. i dvije crkve - Crkva sv. Križa na starom groblju je iz 1421.god, a istoimena župna crkva u središtu grada iz 1746. godine.

Ponuda smještaja u Vodicama je raznolika: od hotela, apartmana, kampova čini Vodice vrlo popularnim ljetnim odredištem. Vodice su jedan od najvećih turističkih centara hrvatskog Jadrana, koji ostavaruju noćenja u hotelima, u obiteljskim pansionima, apartmanima, sobama, odmaralištima, kampovima i moderno opremljenoj marini sa oko 400 vezova koja se nalazi u centru grada.

Vodice imaju brojne sportske terene, od tenis terena, nogometnog igrališta, odbojku na pijesku. Sport i rekreacija uključuju škole ronjenja, surfanja i mogućnost podvodnog fotografiranja.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Vodice - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor