...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Sveti Filip i Jakov

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Sveti Filip i Jakov možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Sveti Filip i Jakov su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Sveti Filip i Jakov je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Sveti Filip i Jakov dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Sveti Filip i Jakov udaljen je od Biograda na moru 4 km. Malo mjesto i luka jedno je od najljepših u Pašmanskom zaljevu. Stanovnici Svetog Filipa i Jakova se ponajviše bave poljoprivredom, vinogradarstvom i turizmom. U naselju i okolici je više zasebnih kampova. Bogata mediteranska vegetacija, bistro more i uređene plaže čine Sv. Filip i Jakov priznatim i poznatim tursitičkim središtem. Netaknuta priroda i čisto more idealni su za odmor, sport i rekreaciju. Smještaj u Sv. Filipu i Jakovu pronaći ćete u jednom od apartmana, soba, pansiona ili kampa. Kampovi u Svetom Filipu i Jakovu zauzimaju važno mjesto u smještajnim kapacitetima i mnogi se zaljubljenici prirode vraćaju već godinama u nekom od brojnih kampova. Jedriličari će biti oduševljeni blizinom atraktivnog Nacionalnog parka Kornati, destinacije prema kojoj su organizirani mnogi izleti.
Slikovito primorsko mjesto razvilo se je oko srednjovjekovne crkve, posvećene apostolima Filipu i Jakovu. Nekada je Svet Filip i Jakov bio luka benediktinskog samostana u Rogovu. Imao je utvrđen opatijski dvor s crkovom, podrumom, uljarom, solanama. Današnje je selo podignuto nakon povlačenja Turaka u 17. i 18. st.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Sveti Filip i Jakov - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor