...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Otok Pašman

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Otok Pašman možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Otok Pašman su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Otok Pašman je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Otok Pašman dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Otok Pašman pripada jugoistočnoj skupini otoka zadarskog arhipelaga, a zajedno sa susjednim Ugljanom spojen je mostom kod prolaza Ždrelac. Pašman je od kopna odvojen Pašmanskim kanalom kojeg krase brojni otočići.

Pašman ima bogatu povijest koja seže sve do prapovijesti, preko ilirskih gradova, rimskih građevina (vila rustika, mozaika i kamenih kipova) pa sve do starokršćanske crkve i samostana s renesansnim spomenicima.

Iako srednje veličine, otok Pašman je jedan od onih otoka koji ostavljaju jak dojam na svoje posjetitelje.

Čisto more, predivne šljunčane i pješčane plaže, ekološki očuvan krajolik bogat ljekovitim aromatičnim biljem, slikoviti vinogradi, polja i maslinici idealni su za odmor daleko od gradske vreve.

Stanovnici se pretežno bave poljodjeljstvom, stočarstvom, ribarstvom i pomorstvom , a zahvaljujući odličnoj povezanosti otoka s kopnom sve se više razvija turizam. Turistička ponuda sastoji se od privatnog smještaja: pansioni, sobe, kuće za odmor, autokampovi te od bogate ugostiteljske ponude koja se ogleda u širokoj ponudi domaćih specijaliteta od kojih su najpoznatiji oni na bazi plodova mora.

Najrazvijenije mjesto na otoku je mjesto Tkon, koje se, zahvaljujući trajektnom pristaništu i značajnom protoku ljudi i vozila, razvija brže od ostalih mjesta. Ostala veća mjesta su Pašman, Mrljane, Neviđane, Ugrinić, Kraj, Mali Pašman, Barotul, Dobropoljana, Banj i Ždrelac.

Pašman je zaista jedan od otoka kojeg ćete doživjeti svim svojim osjetilima i sigurno ćete ostati oduševljeni.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Otok Pašman - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor