...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Maslenica

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Maslenica možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Maslenica su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Maslenica je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Maslenica dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Maslenica je još jedno od simpatičnih mjesta koje rese obalu općine Jasenice. Smještena je u zagrljaju Novigradskog mora, rijeke Zrmanje i planine Velebit, poziva na idiličan obiteljski odmor u prekrasnom prirodnom ambijentu. Zapadno od Maslenice vidi se impozantan Maslenički most koji povezuje kontinentalnu Hrvatsku s Dalmacijom.
Stoljetni maslinici, koje mještani do dana današnjeg uzgajaju uz samu obalu, zaslužni su za ime ovoga mjesta. Prirodne ljepote i kulture prošlog vremena mještana Maslenice i danas krase ovo mjesto te uz sav turistički sadržaj čine je još interesantnijim.
Smještaj se nudi uglavnom u apartmanima i sobama obiteljskih kuća, a kako bi boravak bio što ugodniji za to će se pobrinuti domaćini svojom ljubaznošću i gostoprimstvo.

U mjestu se nalaze i nekoliko restorana koje nude autohtone delicije ovoga kraja, night club za ljubitelje noćnog života i ostali ugostiteljski sadržaji. Posjetite Maslenicu i uživajte u tihom i mirnom obiteljskom odmoru.


 

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Maslenica - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor