...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Skradin

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Skradin možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Skradin su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Skradin je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Skradin dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Skradin je gradić na desnoj obali rijeke Krke, udaljen 16 km od Šibenika. Kupalište u Skradinu se nalazi na rijeci Krki i utoku Krke u more. Skradin sa poviješću duljom od 2200 godina nalazi se na mjestu gdje rijeka Krka i Jadransko more imaju skladan suživot, gdje se kontinentalna klima spušta najbliže moru, gdje se zbog mješanja slatke i slane vode izlovljaju ribe i školjake, a mještani se već dugo godina bave ribarstvom. Ponuda restorana i konoba u Skradinu je raznovrsna i svaki gost će pronaći svoj kutak za isprobati specijalitete dalmatinske kuhinje. Skradin je, zbog svoje blizine Nacionalnom parku rijeke Krke, postao polazna točka za izlete biciklom ili šetnju po netaknutoj prirodi i pogled na veličanstvene slapove Krke. Smještaj u Skradinu nudi različite mogućnosti: od soba, apartmana, vila i pansiona, te kampova i hotela.
U pretpovijesno doba tu je bilo ilirsko naselje koje se zvalo Scardona, a kasnije rimski municipij iz čijeg su razdoblja vidljivi ostaci vodovoda i zgrada, te epigrafski spomenici. Kroz stoljeća u međusobnim sukobima feudalaca, Skradin je bio nekoliko puta razaran, ali su ga oživjeli novi doseljenici. Iznad mjesta su ostaci kule i zidina venecijskog i kasnije turskog kastela. U doba narodnih vladara tu je podignuta predromanička crkva - kameni fragmenti s motivima pleterne dekoracije. Skradin je, bio središte ilirske provincije Liburnije, a od 530. do 1830. godine bio je biskupijsko sjedište, a na vrhuncu moći bio je u srednjem vijeku za vrijeme vladavine Šubića - Bribirskih. U Skradinu su rođeni renesansni slikar Juraj Čulinović i poznati graditelj orgulja Petar Nakić-Nakini.
Marina u Skradinu je mirno pristanište smještena u duboko usječenom zaljevu koja čini ušće rijeke Krke, u blizini nacionalnog parka Krke. Marina ima oko 180 priveza i otvorena je tokom cijele godine.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Skradin - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor