...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Šibenik

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Šibenik možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Šibenik su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Šibenik je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Šibenik dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Šibenik je sjedište Šibensko-kninske županije, razvijeno privredno, kulturno i turističko središte. Smješten je u Šibenskom zaljevu, prirodno najzaštičenijoj luci na Jadranu nedaleko od ušća rijeke Krke na padinama okolinih brežuljaka. Grad Šibenik je skladan spoj starog dijela s uskim strmim ulicama i novijeg dijela suvremene arhitekture. Najznačajniji spomenik kulture u gradu Šibenik je katedrala Sv. Jakova iz XV. st. , te gradska vijećnica, crkvica Sv. Barbare, crkva Sv Frane i ostali povijesni trgovi, palače, tvrđave, crkve koji su vidljivi po cijelom gradu. Zaštitnik grada Šibenika je Sv. Mihovil kojem je posvećena najstarija šibenska fortifikacija, tvrđava Sv. Ane (Sv. Mihovil) koja dominira gradom i s nje se pruža prekrasan pogled na grad i okolicu. Katedrala Svetog Jakova je jedinstveni sakralni spomenik i iznimno je interesantan primjer građevine koja nema zidarskih elemenata, i gdje su zidovi, svodovi i kupole konstruirane jedinstvenom metodom (koju je prvi upotrijebio Juraj Dalmatinac ) gdje se naknadno, u cjelinu slažu precizno isklesani kameni djelovi, metoda koja je korištena u tesarskom zanatu. Šibenska katedrala Svetog Jakova je dobila status Zaštićene svjetske baštine pod patronatom UNESCO-a 2000.godine. Izvan povijesne jezgre opasane bedemima, Šibenik se počeo širiti u 19. st. na prostorima Varoša, pa su tako nastale nove gradske četvrti Prigrad, Mimanac, Vanjski, Draga, Plišac i Baldekin.
Okolica Šibenika je poznata po slikovitim krajolicima i netaknutoj prirodi, posebno po blizini Nacionalnog parka Krka i Nacionalnog parka Kornati zbog čega je Šibenik, poznata turistička destinacija. Šibenik se sve više okreće turizmu, te se tako brojne vile u Šibeniku u samom centru grada preuređuju i nude luksuzne apartmane i sobe. Mnogi hoteli, apartmani, kampovi osigurat će kvalitetan smještaj i ugoditi svakom gostu. Rekretivcima su na raspolaganju brojni sportski tereni, od odbojke na pijesku, tenis terena te košarkaških terena. Na području Šibenika djeluje nekoliko ronilačkih klubova sa školama ronjenja, a također su dobri uvjeti i brojne škole za jedrenje i veslanje, te jahanje. U restoranima i konobama u Šibeniku nude se domaći specijaliteti (specijalitet je purica ispod peke), te garantirana zabava do ranih jutarnjih sati u caffe barovima i disko klubovima.
Šibenik ima veliku i dobro opremljenu marinu sa oko 500 vezova, pa se sve više razvija nautički turizam i Šibenik postaje polazna točka za NP Kornati.
Grebaštica je malo ribarsko mjesto, koje se nalazi između Šibenika i Primoštena, na udaljenosti 13 km. Smješteno je u morskoj uvali okruženo borovom šumom. More je kristalno čisto, azurno plave boje. Grebaštica ima lijepo uređene plaže, pogodne za djecu i odrasle. S obzirom na čisto more i na prekrasnu borovu šumu, pogodno je za zdravstveni turizam. U Grebaštici se mogu iznajmiti apartmani i sobe. Također postoje i mali obiteljski kampovi, kao i trgovine, pizzerije i restorani. Mogu se koristiti usluge rent a boat, te škole ronjenja.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Šibenik - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor