...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Otok Vir

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Otok Vir možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Otok Vir su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Otok Vir je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Otok Vir dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Otok Vir je površine 22,3 km2 i nalazi se u sjeverozapadnom dijelu zadarske otočne skupine. Od kopna ga dijeli 3m dubok i 300m širok Privlački kanal, a sa kopnom je spojen mostom. Na otoku Viru prevladava kamenjar, osim manjeg dijela na sjeverozapadu. Razvijeno je ovčarstvo, a stanovnici se bave i vađenjem pijeska. Otok Vir je poznat po vikendaškome turizmu, te pruža sve uvjete za miran obiteljski odmor. Restorani i konobe uklopili su se u staru jezgru grada Vira i zasigurno nude domaće specijalitete i dalmatinsko vino. Apartmani i sobe čine najveću ponudu smještaja na otoku Viru, te kampovi.
Najveće naselje na otoku je Vir, a smješten je nad uvalom Sapavac. U mjestu postoje ostaci ilirske gardine (Vrh Sveti Juraj) i temelji dve predromaničke crkvice. Nedaleko od groblja, uz obalu, stoji tzv. Kaštelina, ruševine venecijanskog utvrđenja iz 17. st. Sačuvani su zidovi sa dvije kule, a nad ulaznim vratima uzidana su tri grba.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Otok Vir - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor