...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Cavtat

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Cavtat možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Cavtat su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Cavtat je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Cavtat dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Cavtat je primorski gradić u južnom djelu Župskog zaljeva, 20 km udaljen od Dubrovnika. Cavtat je izgrađen na južnim padinama poluotoka Rat, u čiji se jugoistočni dio usjekla uvala Tiha. Blizina Dubrovnika omogućila je da Cavtat danas, iz malog mjesta preraste u poznato ljetovalište i turističko središte Dalmacije. Uz raznoliku ponudu privatnog smještaja - apartmani, sobe, vile, te kampovi i hoteli, Cavtat obilno koristi svoje gospodarsko zaleđe Konavle kao izvor dobrog vina i domaće hrane, pa time upotpunjuje svoju turističku ponudu. Konavle je područje plodne doline koje je okruženo vijencem planina i brežuljaka. U Konavskom polju smješteno je tridesetak sela u osebujnoj vegetaciji gdje iz samog kamena rastu bujni šumarci borova, čempresa, makije, a uzgaja se vinova loza, smokve, masline, voće i povrće. Tu su u prošlosti bili brojni ljetnikovci i gospodarske zgrade dubrovačke vlastele.
Cavtat su osnovali Iliri i nakon toga su se izmjenile mnoge kulture koje su ostavile svoj trag ponajviše u arhitekturi mjesta. Cavtat je bio pod grčkom i rimskom vlašču i u posjedu Dubrovačke Republike. Stolječima je građen po načelu dubrovačkog sklada i u svim je povijesnim razdobljima imao stvaratelje čija su djela istinska vrijednost. U samom centru Cavtata smješten je Knežev, odnosno kapetanov dvor, Bogišćeva biblioteka, barkona župna crkva Sv. Nikole, samostan franjevaca, palača Kaboga.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Cavtat - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor