...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Klek

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Klek možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Klek su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Klek je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Klek dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Klek je malo primorsko mjesto koje se nalazi u prekrasnoj uvali uz magistralnu cestu između Splita i Dubrovnika. Smješteno je uz samu granicu Republike Hrvatske sa Bosnom i Hercegovinom, u općini Slivno, u Dubrovačko-Neretvanskoj županiji. Nekada je bio dijelom slavne Dubrovačke Republike, a danas je ovdje nastanjeno oko dvjestotinjak stanovnika koji se bave uzgojem raznog voća i povrća, ribolovom i turizmom.


U usjeklini Kleka, gusto obraslom maslinama, murvama i vinovom lozom, nalazi se visok, četverokutan toranj iz venecijanskog doba, još uvijek očuvan  te kapela i ostaci zida iz XVII.-XVIII. st. U mjestu se nalazi nova crkva Sv. Petra i Pavla, izgrađena 2004.g.

Iznad Kleka su ruševine starog grada Smrdan - dobro očuvane zidine jedne vjerojatno venecijanske tvrđave, koja je služila za nadziranje ulaza u Neumski zaljev. U njenoj pustoj unutrašnjosti nalazi se crkva Sv. Marije.
Iznad ruševine na strmoj glavici stoji kao još bolji vidikovac tvrđava Gradina iz predrimskog doba, zaštićena trima koncentričnim suhozidinama, s vidikom na prevlaku Ston, na poluotok Pelješac, ušće Neretve i Naronu. Nedaleko od Smrdan-grada je velika nekropola stećaka- kameni nadgrobni spomenici iz srednjega vijeka.

Okružen stoljetnim maslinama, oleandrima i drugim mediteranskim biljem, Klek je idealno odredište za miran i ugodan boravak za društvo, parove i obitelji.
Velika šljunčana plaža prostore se cijelom dužinom naselja. Plaža je uređena, a posjetiteljima se nudi mogućnost iznajmljivanje skutera, pedalina, suncobrana, ležaljki i bicikla. Nedaleko su naselja Duboka, Repić, Radalj i Komarna s lijepim
plažama. Južno od Kleka smještena je Moračna,  mala pješčana plaža i uvala s nedirnutom prirodom i maslinicima.


Dugačka i osvjetljena šetnica uz more - Lungo Mare,  povezuje Klek sa Radaljom i osobito je prometna u večernjim satima.


Klek se nalazi na glavnoj magistralnoj cesti uz Dalmatinsku obalu, 70 km udaljen od Dubrovnika, te ima idealnu poziciju za jednodnevne izlete. Od turističkih destinacija preporučujemo Ston, Mljet, Korčulu, Makarsku (70 km) i Split (130 km) a u susjednoj BiH Međugorje (50 km), Mostar i Sarajevo.

U blizini se nalaze gradovi Opuzen (10 km), Metković (20 km) i Neum (BiH 4 km) gdje su vam na usluzi veliki supermarketi, brojni restorani i konobe, mesnice i ribarnice, banke i sve ostalo potrebno za nezaboravni odmor.
Najbliža zračna luka su Ćilipi-Dubrovnik (85km).

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Klek - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor