...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Terme Laško

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Terme Laško možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Terme Laško su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Terme Laško je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Terme Laško dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Odmor u ljekovitoj vodi Terme Laško - Drugačiji doživljaji lijepih voda Laško ujedinjuje privlačnost pogleda na rijeku i iznenađujuću ljepotu termalne vode.

Najnovija istraživanja pokazala su da voda iz laških termi osim blagotvornog kemijskog sastava ima i povoljan bioenergetski učinak i pomažu uspostavljanju energetske ravnoteže u organizmu. Blagodatni ionski sastav i pravilan oblik kristala već 150 godina brinu o ponovnom uspostavljanju zdravlja i dobrobiti organizma. Izvori stoljetnih tradicija i novih pogleda Još u rimsko doba u ljekovita termalna izvorišta uz rijeku Savinju dolazili su rimski legionari, a za vrijeme vladavine austrougarskog cara Franje Josipa I. pitoreskni gradić Laško postaje mondeno lječilište.

Uz hotel Zdravilišče Laško, u augustu 2008. otvoren je novi hotel Wellness Park Laško, koji je u kratko vrijeme postao je jedan od najpopularnijih wellness odredišta u Sloveniji. Laško čuva ljepotu prošlosti, s novim termalnim centrom ispod gorde staklene kupole, i iznenađujuće oblikuje sadašnjost.

Priznato lječilište

U Centru zdravstvenog turizma, u hotelu Zdravilišče Laško na raspolaganju su preventivni i kurativni programi. Gostima je na raspolaganju cijeli dan, a mogu birati aktivnosti koje imaju samo jednu svrhu: koristiti duši i tijelu. Izvori termalne vode s temperaturom od 31 do 34 ˚C, postupci liječenja, terapije i medicinski stručnjaci jamče kvalitetne zdravstvene usluge. Povjerenje gostiju prema stručnom medicinskomu osoblju i prirodnim danostima, osobito termalnoj vodi, osnova su na kojoj se razvijaju zdravstvena ponuda i programi liječenja. Obolenja koja liječijo su: stanja kod oštećenja i operacija sustava organa za kretanje s funkcionalnim ispadima, degenerativni zglobni i izvanzglobni reumatizam, posebno oboljenja kralježnice, mišićna i neurološka oboljenja te stanja nakon oždanog udara i ginekološka oboljenja. Odkrijte raj za igru, odmor i relaksaciju Već na prvi pogled oduševit će vas arhitektura, futuristički dizajniran hotel smješten je uz samu rijeku ispod brda Hum, a iz soba za shiatsu, ajurvedsku i tajlandsku masažu pruža se pogled na prekrasnu prirodu. Uz takav doživljaj, užitak u aromaterapeutskim kupkama te brojnim anti-ageing i detoksikacijskim tretmanima još je potpuniji.

Novi wellness hotel nudi suvremeno opremljene sobe, kulinarske majstorije, vrhunske bazene i sauna centar, a za opuštanje tijela i duha raznovrstan izbor masaža i terapija u jednom od najsavršenijih SPA centara u ovom dijelu Europe. Gostima hotela na raspolaganju su sobe kategorije 4*, opremljene LCD TV-om, priključkom za internet, telefonom, klimom, sefom i ogrtačem za kupanje.Najveća atrakcija u hotelu je kompleks zatvorenih bazena smještenih pod velikom staklenom kupolom koja se ljeti otvara, a za zimskih večeri sjaji zahvaljujući svjetlosnim efektima. Iznad bazena s valovima, vodenim toboganom i brzom rijekom nalaze se i tri ‘viseća’ whirlpoola. Zimi je posebno zanimljivo kupanje u vanjskom grijanom bazenu (temperatura vode je od 32 do 34 stupnja) projektiranom u obliku kristala, s pogledom na zvjezdano nebo i Crkvu sv. Mihaela.

Wellness Spa Centar Dolazak u Wellness Spa centar nudi vam osvježavajući odmor u mirnom i opuštajućem okruženju. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji tradicije, iskustava i suvremenih spa rituala, u vašem se tijelu svaki put dogodi neko malo čudo. Pažljivo zamišljen centar za relaksaciju zasniva se na holističkom pristupu svakom pojedincu i predstavlja prostor koji vas neprestano poziva, obraća vam se i pruža vam inspiraciju. Stručno odabrana ponuda i savršeno izvedene usluge naših programa svoju snagu crpe prvenstveno iz filozofije zdravog načina života i ljepote. Tu ćete na jednom ugodnom mjestu pronaći mnogo lijepoga: od šarolikih orijentalnih i klasičnih masaža, različitih terapija, sve do kupelji i suvremenih programa za njegu. Usprkos svojoj zaokruženoj ideji, ponuda Wellness Spa centra nikada nije potpuno dovršena priča. Sa svakim novim danom stvaraju se, naime, nove ideje i iscrtavaju novi planovi, a u njima glavnu ulogu igrate vi. Izbor wellness ponude zaokružuju: ajurvedske masaže, tajlandske masaže, Comfort Zone rituali, njege lica, tijela, obloge i maske poznatih vrhunskih kozmetičkih linija Comfort Zone, Elemis i Pevonia Botanica; jedinstvene tehnike izvođenja stone terapije, kliničke aromaterapije, havajske lomi-lomi masaže i shiatsu masaže; Tematski osmišljene kupelji s romantičnim ozračjem, gdje možete sami ili s partnerom boraviti u trenucima opuštanja; fitness centar s najsuvremenijim Technogym spravama; holistički centar pilates zasnovan na tehnici Body Mind programa. Obogatite svoje slobodno vrijeme Najljepši pogled na Laško je iz restorana Grad Tabor, koji se nalazi u utvrdi grofova celjskih iz 11. stoljeća. Iz Laškog se ne može otići bez kušanja nadaleko poznatog piva, koje se proizvodi još od 1825. Za sve posjetitelje termi Laško organiziran je i turistički obilazak tvornice i muzeja piva. Program animacije nudi gostu relaksacijsko-obrazovne sadržaje koje u vrijeme blagdana i školskih praznika još dodatno obogaćujeju. Mnogobrojni vrhovi u okolici pozivaju na hodanje i nude prekrasan pogled na grad i valovita pobočja okolice, uređene i označene staze pozivaju na vožnju bicikla, a slast ribolova možete doživjeti na rijeci Savinji, Gračnici ili ribnjaku na Marofu. U večernjim satima gostima su na raspolaganju plesna glazba, različiti koncerti, zdravstvena i putopisna predavanja, druženja uz društvene igre ili kreativnost u kreativnim radionicama. Na želju gostija organiziraju prijevoz kočijom, let balonom, jahanje konja, splavarenje, penjanje po stijeni za penjanje ili skok padobranom u tandemu. Laško je od granice Hrvatska - Slovenija udaljeno samo 45 minuti vožnje autom, i 10 minuti od Celja, koji je treči največi grad u Sloveniji.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Terme Laško - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor