...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Terme Olimia

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Terme Olimia možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Terme Olimia su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Terme Olimia je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Terme Olimia dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

U termama Olimia tokom XVII i XVIII stoljeća Paulinksi monasi spojili su medicinska svojstva termalnih voda i njihove farmaceutske proizvode koji su među najstarijima u Evropi.
Razlika po kojoj su Terme Olimia posebnije od ostalih je veza sa okolinom, agroturizmima okolnih modernih i razvijenih farmi i zdravstveni turizam.
Prirodni resursi zdravstvenog i termalnog centra Olimia jesu termalne vode bogate magnezijem, kalcijem, dušikom i karbonatima koje izviru iz dubina od 500 metara i dostižu temperature od 30oC do 37oC.
Specijalizirani tretmani koje nude ove terme jesu: tretmani kod reumatskih smetnji, programi za liječenje kožnih bolesti, za liječenje problema sa cirkulacijom, rehabilitacije kod postoperativnih stanja i za probleme na lokomotornom sustavu, te tretmani protiv stresa. Svi se ti tretmani baziraju na raznim terapijama, koje nudi termalni centar Olimia: termalne terapije, hidroterapije, elektroterapije, mehanoterapije, fizikalne vježbe, ručne manipulacije, akupunkture, laserske terapije, bioptron tretmani, te na kraju ali ne manje važna zdrava i dijetetska prehrana koja prati svakog klijenta.
Relaksaciju i rekreaciju u termalnom centru Olimia omogućuju otvoreni i zatvoreni bazeni koji zauzimaju 3.500 m2, «Termalia» spojeni bazeni sa vodenim efektima, tri bazena na otvorenom i jedan zatvoreni bazen u hotelu i Aqualuna bazeni. Za ljepotu i blagostanje tijela su: solarjij i razne finske i turske saune, centar za gimnastiku i fitness s raznim organiziranim programima, tenis tereni i drugi sportski tereni na otvorenom, poligon za streljaštvo i stolovi a igranje šaha.
Na otvorenom u okolici je moguć lov na divljač, ribolov, šetati i voziti biciklu u prirodi ili igrati golf.
Termalni centar ima na raspolaganju svojim klijentima biblioteku i dječje igralište te često organizira kulturne, sportske i zabavne događaje.
Boravak u termama Olimia omogućuje gostima vožnju kočijom ili jahanje u obližnjim jahačkim centrima.
Obližnja i zanimljiva mjesta su Olimje, Virstanj, Bistrica ob Sotli, Podsreda, Rogaška Slatina, ali isto tako su interesantni i vinski podrumi i vinarije u okolici koji nude degustacije vina i piva te trgovina čokolade. A oni koji žele aktivniji boravak u prirodi imaju na kratkoj udaljenosti od termalnog centra Europsku stazu E-7 i druge označene staze za alpsku vožnju biciklom i alpinizam ili za šetnje tokom kojih se može skupljati ljekovito bilje.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Terme Olimia - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor