...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Terme Dolenjske

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Terme Dolenjske možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Terme Dolenjske su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Terme Dolenjske je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Terme Dolenjske dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Već nekoliko stoljeća posjetioce Termalnog Centra Dolenjska očekuju tri izvora termalne vode. Prvi pisani dokument o ovim termama datiran je iz XIII stoljeća.
Moderna medicina potvrdila je zdravstveni učinak termalnih voda. Kombinacija zdravstvenih metoda današnjice i prirodnih resursa omogućuje liječenje raznih smetnji kao što su reumatizam i postoperativa stanja na lokomotornom sistemu. Ali termalni centar Dolenjske pozivaju i one koji se žele relaksirati, pobjeći od svakodnevnog stresa i uživati u zdravom odmoru za osvježenje duha i tijela.
Zdravstveni i termalni centar Dolenjske toplice se od drugih razlikuju po svojoj dugoj tradiciji i zbog osobnog pristupa koji nude svakom posjetiocu.
Godine 1997 Termalni Centar Dolenjska osvojio je ISO 9001 certifikat za kvalitetu ponuđenih usluga.
Za relaksaciju i rekreaciju, termalni i zdravstveni centar Dolenjska nudi: 3 unutarnja bazena (36oC), tenis terene sa instruktorima i instruktore na bazenima, poligone za gađanje lukom i strijelom, fitness centre i razne saune, ručne i podvodne masaže, pedikiru, manikiru, bicikle za iznajmljivanje za one koji žele istražiti okolnu prirodu i provesti cijeli dan na otvorenome, mogućnost pecanja u rijeci Krki, organizirane izlete do obližnjih vinograda, za one koji vole riskirati, rafting ili panoramske letove u laganim avionima, a za one koji žele provesti mirno poslijepodne, izlete sa kočijom, kulturalne događaje, pauze za čaj i šetnje uz pratioca.
Wellness centar Balnea nudi tri različite ponude:
1. Lagoon gdje se nalaze otvoreni i zatvoreni bazeni te bazeni za djecu
2. Oasis koja nudi Finske i Turske saune, biosaune, aromatske saune, kabina saune na naturističkoji terasi, slatku Japansku kupku, tropski vrt i whirpool kupke
3. Aura gdje se mogu isprobati razni tretmani kao što su klasične individualne masaže, shiatsu masaže, refleksivne masaže stopala, termalne terapije, aromaterapije, anticelulitne masaže, drenažu limfe, ultrazvučne terapije ljepote, vitasalin, green vacum i Energy Island.
Prirodni zdravstveni resursi termalnog centra Dolenjske Toplice su isoacratotermalne vode sa tempraturom od 36oC, lagano mineralizirane koje sadržavaju uglavnom kalciji, magneziji i hidrokarbonate.
Uz blagodat prirode nude se razni specijalizirani tretmani kao što su: tretmani za reumatske probleme i njega nakon opreacije ili nakon ozljeda na lokomotornom sistemu, lječenje osteoporoze, ginekoloških smetnji, bolova u leđima i korekcija dječje krive kralježnice, preventivni zdravstveni programi i zdravstveno navikavanje na prirodnu i dijetetsku prehranu. Termalni centar nudi i specijalizirane klinike koje se bave: psihijatrijom, ortopedijom, reumatologijom, balneologijom, klinike za osteoporozu i EMG.
Posjetioci termalnog centra Dolenjske imaju mogućnost sudjelovati u raznim ekskurzijama na rijeci Krki, u Novo Mesto, do dvorca u Otočcu, na Kočevski Rog, u Pleterje, u Kostanjevicu i u Belu Krajnu.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Terme Dolenjske - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor