...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Moravske Toplice

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Moravske Toplice možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Moravske Toplice su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Moravske Toplice je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Moravske Toplice dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Na samom sjeveroistoku Slovenije, u regiji Prekmurje, nalazi se moderni termalni centar Terme 3000. Terme nude bogatu ponudu čiji temelj čini ljekovita termalna voda koja spada u jedne od naj cjenjenijih termalnih voda na svijetu. Na području termi postoje 4 izvora termalne vode sa temperaturom od 72ºC na izvorištu.

Vodeni park na površini od 5000m² obuhvaća 20 bazena s raznim vodenim sadržajima (podvodnim masažama, valovima, jacuzziem), toboganima i atrakcijama.

Rekreativnu ponudu na vodenim površinama obogaćuje i sportska ponuda pa tako možete vrijeme korisno prikratiti uz tenis, badminton, odbojku, košarku, rukomet, nogomet, hokej na travi te na terenu za golf.

Ako ste u potrazi za relaksacijom u Termama 3000 možete uživati u raznim tipovima masaža i terapija poput hidroterapije, elektroterapije, termoterapije, akupunkturne terapije te terapiji ljekovitim blatom. Na raspolaganju su također solarij i saune.

Oni koji žele upoznati okolicu i uživati u prirodi oduševit će se raznolikom ponudom izleta, organiziranih piknika, pješačkih i biciklističkih ruta.

Lječilišna ponuda Termi 3000 se sastoji u mnoštvu programa za lječenje i ublažavanje reume, proširenih vena, te postoperativnih programa, programa rehabilitacije i lječilišnih programa u slučaju kožnih bolesti ili bolesti dišnih puteva.

Večernju zabavu uljepšat će Vam plesne večeri, koncerti ili folklorne večeri, a za one koji žele okušati vlastitu sreću tu je i Casino 3000.

Smještaj u Termama je isto tako raznovrstan pa možete birati između hotela, simpatičnih kućica sa krovovima pokrivenim slamom koje su u povijesti bile tipične za ovo područje, turističkom naselju koje je u svojoj arhitekturi sačuvalo tradicionalna arhitektonska obilježja i kampu.

Ljubazno stanovništvo, bogata ponuda, prekrasna priroda i blaga klima dobitna su kombinacija uz još mnoštvo popratnih faktora koji su uvjetovali da Terme 3000 postanu jedne od najvećih i najpoznatijih lječilišnih, wellness i beauty centara u ovom dijelu Europe.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Moravske Toplice - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor