...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Trogir

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Trogir možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Trogir su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Trogir je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Trogir dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Trogir su sa pravom nazvali gradom muzejem zbog svoje stoljetne povijesti, a koja je vidljiva na svakom koraku. Trogir je gradić i luka u dnu Kaštelanskog zaljeva, 27 km od Splita. Leži na otočiću između otoka Čiova i kopna sa kojima je povezan mostom. Trogir je ne samo jedna od najstarijih urbanih sredina na Jadranu nego se ubraja među najstarije gradove na Sredozemlju.
Stara gradska jezgra Trogira dobila je status Zaštičene svjetske baštine pod patronatom UNESCO-a, a formirala se od XIII. do XV.st. unutar zidina koje je Venecija obnovila u XV. st. izgradivši još dvije utvrde, sačuvane i danas: kaštel Kamerlengo i kula Sv. Marka. Stariji, istočni dio grada, razvio se oko glavnog trga s katedralom Sv. Lovre. Katedrala sv. Lovre je jedna od najznačajnijih građevina u Hrvatskoj. Najznačajniji dio katedrale Sv. Lovre je djelo romaničke plastike u Dalmaciji, Radovanov portal, izrađen 1240. god. Trogir je u prošlosti bio jedan od kulturnih središta Dalmacije, a u XIII. st. tu djeluje majstor Radovan, a u XV.st. poznati kipari i graditelji, povijesničari i humanisti. Zaštitnik grada Trogira je bl. Ivan Ursini čiji se kip nalazi na gradskim vratima. Na trgu je gradska loža, toranj sa satom, te nekoć renesansna crkvica Sv. Sebastijana, a trg zatvara palača Ćipiko. Dalje uz obalu dio je sačuvanih zidina s kulom i renesansnim gradskim vratima. Trogir je riznica kulturno-povijesnih spomenika, ljepota mediteranskog krajolika s bogatstvom sadržaja za odmor.
Prostor od Marine i Segeta do otoka Čiova, je oduvijek bilo mjesto za odabrane vile i ljetnikovce, danas pretvorene u iznimnu ponudu privatnog smještaja u Trogiru. Trogirska rivijera nudi smještaj svih vrsta: od udobnih hotela, kampova do smještaja u privatnim kućama i vilama, apartmanima, sobama i pansionima. Turistički razvoj nije ugrozio prirodnu sredinu, ona je ostala očuvana za goste koji Trogir pohode danas i za one koji će to činiti ubuduće. Bogata gastronomska ponuda u konobama i restoranima u Trogiru otkrit će Vam sve užitke dalmatinske kuhinje. U okolici Trogira su pješčane plaže, osobito oko Segeta i u zaljevu Saldun.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Trogir - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor