...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Omiš

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Omiš možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Omiš su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Omiš je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Omiš dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Omiš je udaljen od Splita 25 km, a leži na lijevoj obali ušča rijeke Cetine, nedaleko od njezine slikovite probojnice kroz vapnenački greben. Prostrane pješčane plaže protežu se od Dugog rata na zapadu do Ravnica na istoku. Pred niskom obalom zapadno od Omiša pruža se 700m široka plićina stvorena nanosima rijeke Cetine, promjenjivih dubina. Stari dio Omiša smješten je pod strmim stijenama sa uskim ulicama i malim trgom. Omiš je pogodan za ugodan i miran odmor, a nudi apartmane, vile i sobe uzduž zapadne obale u mjestima Stanići, Čelini, Mimice, Duće, Marušići i Pisak. Duće je malo mjesto poznato po lijepoj, dugačkoj pješčanoj plaži. Brojne su kuće namijenjene turizmu, odnosno pogodne za obiteljski odmor. Duće je dobro povezano sa zaleđem (Zagora) te imaju dobru ponudu domaće hrane u lokalnim restoranima i konbama.
Zadnjih godina, Omiš je postao sinonim za avanturističke sportove što može zahvaliti rijeci Cetini i njenom kanjonu. Za sve one koji žele aktivan odmor nudi se rafting na Cetini, planinarenje, paraglaiding, ronjenje i drugi sportski sadržaji. Svake godine tijekom mjeseca srpnja održava se Festival dalmatinskih klapa. Radmanove mlinice slikovito su mjesto u gustom zelenilu, u kanjonu rijeke Cetine, omiljeno izletište.
Omiš je bio naseljen već u rimsko doba. Oneum je u srednjem vijeku utvrđen grad. Od srednjovjekovnih utvrda sačuvani su dijelovi zidina, četverokutna kula (Peovica, Mirabela) i ruševine tvrđave Starigrad - Fortica.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Omiš - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor