...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Seget Vranjica

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Seget Vranjica možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Seget Vranjica su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Seget Vranjica je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Seget Vranjica dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Seget Vranjica je malo turističko naselje Srednje Dalmacije smješteno 5 km sjeverno od Trogira.

Na daleko poznatu Trogirsku rivijeru i okolicu Seget Vranjica karakteriziraju mediteranska vegetacija, uvale s kamenitim i šljunčanim plažama, stoljetni vinogradi i maslinici te otoci i otočići idealni za kraće izlete manjom brodicom  ili jedrilicom. 

 

U Seget Vranjci mozete pronaći raznoliku ponudu  konoba i restorana ali takodjer vrijedi posjetiti  ugostiteljske objekte Trogira, Donjeg i Gornjeg Segeta, a noćnu zabavu pronaci čete u brojnim obližnjim turističkim centrima zabave, poput Trogira, Splita, Primoštena, Rogoznice...

 

Za sve ljubitelje kulturnih manifestacija, preporučaju se događanja u okviru Trogirskog kulturnog ljeta i Splitskih ljetnih igara.

Grad Trogir u čijoj se neposrednoj blizini Seget Vranjica nalazi upisan je u UNESCOV popis svjetske kulturne baštine.

 

Seget Vranjica sadrži sve neophodno za miran i ugodan obiteljski odmor u predivnom i slikovitom mediteranskom ambijentu. Zbog blizine nekoliko ACI marina koje Vas povezuju s brojnim dalmatinskim destinacijama, idealna je polaznica za upoznavanje Jadrana. 

Ljubazni domaćini, kvalitetni smještajni kapaciteti i ugostiteljski objekti sa raznolikom ponudom dalmatinskih i autohtonih jela garancija su nezaboravnog  odmora u ovom predivnom dalmatinskom mjestu.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Seget Vranjica - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor