...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Delnice

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Delnice možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Delnice su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Delnice je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Delnice dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Delnice je grad koji se nalazi na najvišoj nadmorskoj visini u Hrvatskoj - 698 m. Grad je okružen uzvišenjima Drgomlja, Petehovca i Japlenškog vrha.  Različotost klime i vegetacije na malom području omogućava raznovrsnu turističku ponudu kako u zimskim tako i u ljetnim mjesecima. Delničko područje obuhvaća mnoštvo zaštićenih objekata priorode koji su možda manje poznati, osim NP Risnjak naravno, ali isto tako predivni i svakako vrijedni posjećivanja. Tu su park -šuma  Japlenški vrh, dolina leptira, ski centar Petehovac,  a šarenoliki biljni i životinjski svijet svakom od ovih lokaliteta daje neku određenu posebnost.  

Beskrajno zelenilo u proljeće i ljeto, predivne boje jeseni i bijeli plašt zime čine delnički kraj privlačnim domaćim i inozemnim gostima. Bujne šume, bistri  potoci, mnoštvo špilja, jama i ponora samo su neke od atrakcija ovog kraja.  Svakako okosnica turističke ponude je aktivni turizam te ekološka svijest lokalnog stanovništva  i njihova nastojanja da se očuva izvorna čistoća i ljepota ovog kraja. Ovo područje idealno je za visinske pripreme sportaša, rekreativce, šetnje i boravak u prirodi te zimi za skijaše i ljubitelje zimskih sportova.  U Kupskoj ili Brodskoj dolini možete se okušati u kajaku, kanuingu ili raftingu, sportskom ribolovu i uživati u kupanju u bistroj rijeci.

S razvojem turizma iz godine u godinu nude se raznovrsne mogućnosti smještaja: hoteli, pansioni, sobe i apartmani u privatnim kućama. Lokalne gorske specijalitete možete kušati u jednom od restorana, a osvježenje možete potražiti  u kafićima, barovima ili pubu.

Dodatna prednost Delnica je izrazito važno tranzitno značenje. U blizini je poluautocesta Rijeka  - Kupjak, stara magistralna cesta Zagreb - Rijeka (koja se danas s pravom naziva Lujzinska turistička cesta) te tranzitni pravac iz Slovenije: Ljubljana-Kočevje-Delnice.  Dobra povezanost s ostatkom zemlje  i blizina većih gradova, a s druge strane izrazito očuvana priroda okosnica su još nadolazećeg uspješnijeg razvoja turističke ponude Delnica i cijelog  goranskog kraja.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Delnice - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor