...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Bjelolasica

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Bjelolasica možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Bjelolasica su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Bjelolasica je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Bjelolasica dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Bjelolasica je svojim prirodnim položajem i ljepotom prirode pravi raj za ljubitelje planinarenja i alpinizma. Bjelolasica je najviša planina cijelog Gorskog kotara, a smjestila se u okruženju strogih prirodnih rezervata Samarske i Bijele stijene, planine Klek, kanjona Kamačnik, Nacionalnog parka Risnjak, jezera Sabljaci, te rijeke Dobre, Kupe i Mrežnice. Uzdiže se iznad Mrkopaljskog i Jasenačkog polja u obliku 5-6 km dugačkog hrpta. Bjelolasica unatoč visina i strmim stijenama, nije oštra i nepristupačna, već naprotiv, vrh planine je visoravan bogat vegetacijom do koje vode pješačke staze i putovi. Bjelolasica i okolna mjesta u svojoj turističkoj ponudi nude smještaj u obiteljskim kućama, apartmanima i pansionima, te planinarskim kućicama, kampovima i hotelima. Gastronomska ponuda Bjelolasice oduševit će svakog posjetiteljima, a sve specijalitete možete isprobati u konobama i restoranima.
Okolna naselja su Mrkopalj, Begovo Razdolje, Vrelo, Ogulin, Jasenak, Sabljaci, Vrbovsko te Ravna gora. Mrkopalj je malo planinarsko naselje u blizini Bjelolasice usred prostranog Mrkopaljskog polja. Iako je samo 20 km zračne linije od mora, njegov utjecaj se ne osjeća, već Mrkopalj odiše planinskim ugođajem. Često se organiziraju tradicionalne berbe plodova borovnica i drugih šumskih plodova. Mrkopalj je tradicionalno okrenut skijanju, a poznati skijaški centar Begovo Razdolje udaljen je samo nekoliko kilometara. Begovo razdolje je smješteno na zapadnim obrancima Bjelolasice na 1078 metara nadmorske visine i kao takvo je najviše u Hrvatskoj. Okrenuto je najviše šumarstvu, a zbog sveg većeg interesa okreće se turizmu. Specifičnost Begovog Razdolja je govor tj. dijalekt koji se još uvijek govori. U okolici Begovog razdolja sve se više mještana okreće razvoju turizma, te nudi gostima domaće specijalitete. Vrbovsko je jedno od najvećih gorskih mjesta zahvaljujući bogatoj povijesti i kulturnoj baštini. Turistička ponuda u Vrbovskom sastoji se od smještaja u privatnim kućama, apartmanima, a ostala ponuda je raznolika gastro ponuda i sportski sadržaji. Ravna gora se smjestila u središnjem djelu Gorskog kotara na visoravni nadmorske visine 700 - 900 m. Okružena je Bjelolasicom, Višnjevicom i Suhim Vrhom. U samom centru nalazi se crkva Sv. Terezije Avilske. Sam naziv Ravna gora govori o povezanosti ravnice i planine, a zbog tih karakteristika je idealna za odmor, te za one koji vole šetnje prirodom, biciklizam ili planinarenje. Ogulin se nalazi u podnožju planine Klek, a u njegovom podzemlju nalazi se ponor rijeke Dobre, kojeg mještani zovu Đulin ponor. Grad Ogulin ima bogatu kulturnu i povijesnu tradiciju, te se od spomenika ističu Frankopanski kaštel, župna crkva sv Križa, samostan sv. Franje Asiškoga.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Bjelolasica - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor