...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Nacionalni park Paklenica

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Nacionalni park Paklenica možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Nacionalni park Paklenica su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Nacionalni park Paklenica je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Nacionalni park Paklenica dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Nacionalni park Paklenica nalazi se zaleđu Starigrada i obuhvaća dva kanjona: Veliku Paklenicu i Malu Paklenicu. Nacionalni park Paklenica obuhvaća površinu od 3617 ha i veličanstven je krški fenomen. Paklenica je samo jedan mali dio najzanimljivije hrvatske planine Velebita, ali jedan od najvažnijih i prirodnim obilježjima najbogatijih. Velika Paklenica odvojena je 500m visokom zaravni od Male Paklenica koja je duga 7 km. Kroz Veliku Paklenicu teče potok i dug je oko 10 km. Strme strane kanjona visoke su i do 400m. U klancu Velike Paklenice najveća je stijena Anica-kuk (400m), poznata alpinistička točka u Hrvatskoj. Ima nekoliko špilja, od kojih je napoznatija Manita Peć koja je duga 175 m. Špilja Manita peć uređena je za posjet, a odlikuje je bogatstvo siga (visoke do 20m) i velikih podzemnih prostora (dvorana dugačka 65m, široka 40m, visoka 32m). Uz potok Veliku Paklenicu vodi put do sela Parići i preko velebitskog sedla Buljma izbija na Medak.
Kao što visinski raspon uvjetuje floru i vegaticiju, tako taj isti raspon, uvjetuje i bogatsvo pakleničke faune. Bjeloglavi sup (raspon krila do 2,60m) obitava u ovom području, a među kukcima pažnju plijene planinski leptiri. Od sisavaca tu su medvjed, divlja svinja, divlja mačka, ris..
Nacionalni park Paklenica je najznačajniji hrvatski penjački centar, zbog spoja mora i planina. Danas na pakleničkim penjalištima postoji oko 400 opremljenih i uređenih penjališta različitih težina i dužina, pa svaki penjač može pronaći ponešto za svoj užitak.
Najbliže mjesto Nacionalnom parku Paklenica je Straigrad-Paklenica u kojem ćete pronaći sve što Vam treba za ugodan odmor. Starigrad-Paklenica je naselje i luka na obali Velebitskog kanala, a u zaleđu Starigrada je Nacionalni park Paklenica. Turistička ponuda u Starigradu je raznolika, od apartmana, soba, pansiona do kampova. Starigrad-Paklenica je pozanta početna točka za izlete u Nacionalni park.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Nacionalni park Paklenica - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor