...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Nacionalni park Krka

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Nacionalni park Krka možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Nacionalni park Krka su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Nacionalni park Krka je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Nacionalni park Krka dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Krka teče dužinom od 75 km, od živopisnog izvora kraj Knina, pa sve do Jadranskog mora, u koje se ulijeva kod Šibenika. Kao prirodna granica između Sjeverne Dalmacije i Srednje Dalmacije, Krka je na ograncima Dinarida izdubila vapnenačku zaravan stvarajući prirodne slapove i pregrade.
Nacionalni park Krka proglašen je 1985. god. Rijeka Krka je krški fenomen, koja, probijajući se prema moru, oblikuje brojna jezera, slapove i brzace. Nacionalni park Krka prostire se na površini od 142,2 km2. a od toga vodene površine pokrivaju 25,6 km2. Rijeka Krka nastala je od većih potoka, koji su se kod Knina spojili u jedan riječni tok. Krka je bogata manjim i večim slapovima. Devet kilometara nizvodno od Knina je 20m visoki slap Bilušić, slijedi Brljan 15m, Manojlovac 52m i Roški slap 25m. Na otoku Visovcu na istoimenom jezeru koji se nalazi između dva najljepša slapa - Roški slap i Skradinski buk - nalazi se franjevački samostan s vrijednom knjižnicom. Skradinski buk su živopisni slapovi na rijeci Krki, a voda se prelijeva u kaskadama preko 17 sedrenih barijera - najveći pad je 45 m. U Nacionalnom parku Krka su i manastir Krka, srednjevjekovne utvrde Trošenj i Nečven te slikoviti antički gradić Skradin.
U rijeci Krki obitava oko 18 vrsta riba, među kojima je 10 endema. Brojnost ptica uvrštava Nacionalni park Krka u ornitološki najvrijednija područja Europe.
Na rijeci Krki se može kupati, unajmiti motorni čamac za vožnju uzvodno sve do Roškog slapa, kanjonskim koritom rijeke, a kanjoni su negdje visoki i do 200m, do jezera Visovca s otočićem te dalje do Roškog slapa.
U okolinom mjestima Skradinu, Kninu ili Primoštenu možete pronaći smještaj u apartmanima, sobama ili pansionima. Manja mjesta koja se nalaze u samoj blizini Nacionalnog parka rijeke Krke su Kistanje, Vrbnik, Puljane, Čitluk, Mratovo, a u svakom od njih ćete pronaći smještaj ili pokoji restoran. Šibenik i Vodice nalaze se 30-tak kilometara udaljeni od Nacionalnog parka Krka. Hoteli u Nacionalnom parku Krka smješteni su u okolici i nude potpunu uslugu od tenis terena, restorana, konoba, caffe barova.. U Nacionalnom parku Krka zabrenjen je lov i ribolov, ali je zato okolina pogodna za lovni turizam i ribolov. Seoski turizam nudi smještaj u apartmanima ili pansionima, ali i mogućnost prehrane.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Nacionalni park Krka - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor