...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Mali Lošinj

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Mali Lošinj možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Mali Lošinj su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Mali Lošinj je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Mali Lošinj dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Na zapadnojnoj obali, sedmog po veličini otoka na Jadranu, u uvali Augusta smjestio se Mali Lošinj. Najveće, a ujedno i amdinistrativno, kulturno i financijsko središte, te najveća luka  otoka. Mali Lošinj je najveći grad amfiteatralne  konstrukcije na jadranskim otocima.

Povijest Malog Lošinja datira još iz XII. st.  dok se prvi put spominje davne 1398. g. pod imenom Malo selo. Iako se mjesto počelo razvijati oko crkve Sv. Martina iz XV. st u istoimenoj uvalici, glavna crkva je ona Rođenja Marijina iz XVI/XVII. st.

Na otok je moguće doći trajektnim linijama iz Brestove preko Cresa, Rijeke, Zadra i  Valbiske na Krku.

Mještani ovog živopisnog gradića bave se poljodjeljstvom, ribarstvom, brodogradnjom i pomorstvom te naravno turizmom.  Turizam se ovdje razvio još 80-ih godina XIX. st.  Šljunčane plaže, brojne zelene staze i šetnice te bujna crnogorična šuma su doprinjeli brzom razvoju turističke djelatnosti.  Mirne plaže udaljene samo 15 min. od centra grada čine ovu destinaciju posebnom.

Ljubitelji životinja imaju razlog više da dođu posjetiti Mali Lošinj. Naime more malološinjskog arhipelaga poznato je stanište dobrih dupina koji često prate ribarske brodove na odlasku ili dolasku.

Mali Lošinj je zbog svoje blage klime i njezinih povoljnih učinaka na ljudski organizam, razvio i lječilišni turizam.

Raznolika ponuda smještaja u hotelima, pansionima, apartmanima, kampovima, ljetnikovcima i vilama rezultat su upravo dugogodišnje turističke tradicije.  Analogno i sportska ponuda je raznolika: tenis, minigolf, kuglanje, jedrenje na dasci, ronjenje, sportski ribolov. Za izletnike se organiziraju  jednodnevni izleti brodom na obližnje otoke, cjelodnevne plovidbe oko samog otoka i pješačko-planinarske rute. Nautičari mogu svoje jahte i brodove privezati u marini koja djeluje u sklopu luke.

Kulturno-zabavna ponuda Lošinja također je vrlo bogata. Najpoznatije fešte su Dani glazbe u lipnju, Večeri folkora u srpnji i kolovozu, Dan dupina 05.08., ribarska noć na blagdan Velike Gospe, te dan grada 24.08. Od sportskih manifestacija valja spomenuti Međunarodno tenisko natjecanje-Lošinjska rivijera, Lošinjska regata i Međunarodno natjecanje u podvodnom ribolovu.

Loišinjska riva je glavno mjesto svih događanja, a upravo se u tom području nalaze brojni kafići i restorani koji nude domaće i međunarodne specijalitete.

Predivna priroda, bogata smještajna i rekreativna ponuda, ljubazni ljudi i mogućnost promatranja plemenitih nam morskih prijatelja dupina samo su neki od razloga za posjet Malom Lošinju.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Mali Lošinj - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor