...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Varaždin

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Varaždin možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Varaždin su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Varaždin je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Varaždin dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Varaždin, grad sklada i prisnosti, privlačno je i gotovo nezaobilazno turističko odredište. Grad Varaždin je sve do danas sačuvao bitna obilježja grada glazbe, baroka i cvijeća.
Svatko će u Varaždinu osjetiti duh prohujalih stoljeća, gostoljubivost Varaždinaca i ljepotu života u ovom malom, ali toplom mjestu. Šetnja gradom i zelenilom šetališta V. Jagića uvijek stvara dobro raspoloženje, a brižno uređeno cvijeće na gradskim ulicama i trgovima pravi je dokaz zašto se Varaždin naziva gradom cvijeća. Toplu gradsku jezgru grada Varaždina stvaraju očuvane palače i stare gradske kuće. Brojne varaždinske Crkve i samostani skladno upotpunjuju sliku grada, a njihovi tornjevi čine Varaždin gradom crkvenih zvonika.
Gradske ulice vode do središnjeg gradskog trga s poznatom Gradskom vijećnicom. Popularni Korzo je nezaobilazno mjesto svakog Varaždinca jer je dio svakodnevnice tamo popiti kavu ili pojesti varaždinski klipić u društvu prijatelja ili poslovnog partnera.
Varaždin je grad čije se bogato kulturno nasljeđe isprepliće sa suvremenim životom, pa je tradicija prisutna gotovo svugdje. Tako početkom jeseni Špancir fest dovodi u grad majstore starih cehova, na ulicama gostuju glumci, pjevači, klaunovi, štulaši, a svi oni unose živost na ulice starogradske jezgre. A za posjetitelje, koji prije svega, poštuju dugogodišnju glazbenu tradiciju i uživaju u zvukovima barokne glazbe, od velikog značaja su glasovite Varaždinske barokne večeri.
Na području Varaždina raznolika je ponuda privatnog smještaja, hotela, pansiona.
Nezaobilazan dio priče o tradiciji svakako je i gastronomska ponuda, a restorani u Varaždinu svoje specijalitete nude sa ponosom.
Daleko od kamenih zidova, ulica i trgova, uz obale Drave i Aquacity-a zaboravi se gradska gužva. Očuvan pejzaž pruža brojne mogućnosti za odmor, osobito za ribolovce, a nedaleko grada su lovišta Zelendvora, omiljena među lovcima diljem Europe.
Svatko tko jednom posjeti Varaždin uvijek se rado vraća.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Varaždin - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor