...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Terme Tuhelj

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Terme Tuhelj možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Terme Tuhelj su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Terme Tuhelj je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Terme Tuhelj dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Cirka četrdesetak kilometara sjeverozapadno od Zagreba, u dolini okruženoj zelenim zagorskim brežuljcima i predivnim pejzažima, smjestile su se Terme Tuhelj jedan od bisera Hrvatskog kontinentalnog turizma. Ove terme imaju povijesnu reputaciju, koja seže još u Rimsko doba kada su bile poznate pod nazivom "smrdeče toplice" zbog izraženog mirisa sumporvodika.

Pozicija termi na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata izuzetno je povoljna i pruža mogućnost prakticiranja kako mnogobrojnih sportsko-rekreativnih sadržaja tako i sadržaje za opuštanje i obnavljanje  energije.

Iz sportsko-rekreativnih sadržaja možemo izdvojiti terene za tenis, košarku, nogomet, stolni tenis, te teren za mini-golf. Veliki dio ponude u vidu aktivnog odmora čini Vodeni park,  koji čine tri unutarnja bazena: dječji, plivački i welness bazen s jacuzzi masažama, vodenim slapovima i gejzirima.

Kompleks na otvorenom sastoji se od 6 bazena.  Dječji bazen je najšareniji a sadrži dvorac na vodi, dva vodena topa, bazen s igračkama i 4 tobogana.  Za odrasle su tu hidro masaža, slapovi s podvodnim masažama, bazen s valovima.

Uz vodeni park Terme Tuhelj nude brojne programe za saunu i masažne tretmane koji će pomoći tijelu u pročišćavanju i obnovi energije. Iako prvenstveno destinacija aktivnog oblika odmora, Terme Tuhelj imaju veliku ulogu kao lječilišna destinacija u vidu zdravstvenog turizma. Blagodati termalnih voda i peloidnog blata koji se stvara na samom izvoru od neprocjenjive su koristi za ljudski organizam.  Poznati su pozitivni učinci termalnih voda i peloidnog blata na reumatske bolesti, povrede kostiju i zglobova, ginekološke probleme te kao uspješna kombinacija u borbi protiv celulita.

U večernjim satima zabavu mozete potražiti u barovima ili večernjem klubu.

Ako poželite dašak romantike u blizini Tuheljskih toplica nalazi se barokni dvorac Mihanović koji je ime dobio po autoru hrvatske himne Antunu Mihanoviću budući da je jedno vrijeme on u njemu boravio. Dvorac je iz 18. st i idealno je mjesto za razne svečane prigode poput vjenčanja, a moguća je organizacija poslovnih susreta i kongresa. U sklopu dvorca nazali se vinoteka pogodna za obiteljska okupljanja i proslave.

Smještaj možete potražiti u hotelima ili privatnim kućama, a ukoliko se "umorite" od odmora i poželite razgledati okolicu mogući su  izleti u okolicu. Posebno je zanimljiv Dvorac Veliki Tabor. Što se tiče gastronomije najbolje ćete je iskusiti probate li specijalitete lokalne kuhinje u mnogobrojnim agroturizmima u okolici.

Terme Tuhelj su jedne od najmodernijih termi u Hrvatskoj, bogate sportsko -rekreativnim sadržajima i welness programima. Stoga, kada se umorite od posla i poželite  razmaziti svoje tijelo i duh Terme Tuhelj su pravi izbor.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Terme Tuhelj - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor