...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Strumica

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Strumica možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Strumica su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Strumica je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Strumica dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Strumica se nalazi u jugoistočnoj regiji Makedonije. Sa oko 100 000 stanovnika, Strumica je jedno od najvažnijih kulturnih i ekonomskih centra u Makedoniji.
Ime je dobila po čistom zvjezdanom nebu iznad nizine Strumice koje se u staro doba nazivala Astraion (Grad Zvijezda). Strumica je poznata i po tvrđavi Carskoj kuli koja se nalazi iznad Strumice. U okolici Strumice se uzgaja mak, pamuk, duhan, sezam i anis, rijetke biljke koje se koriste za izradu poznatok Makedonskog viskija - Mastika.
Crkva Sv. Leontiusa iz 11. stoljeća najpoznatiji je povijesna građevina u Strumici. Mještani je nazivaju Vodocha, što znači "vadi oči". Legenda kaže da je je tu 14 000 vojnika oslijepio bizantski car Basil II.
Strumica je također poznata po tradicionalnom karnevalu.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Strumica - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor