...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Skijalište Vlašić

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Skijalište Vlašić možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Skijalište Vlašić su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Skijalište Vlašić je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Skijalište Vlašić dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

U srcu Bosne i Hercegovine, na pola puta između mora i velikih kontinetalnih gradova, pokraj rijeke Ugar nalazi se planinski masiv Vlašić koji poput ogromne tvrđave dominira nad okolicom. Njezin najviši vrh je Paljenik a nalazi se na 1943m/nv.
Činjenica da se snijeg na ovom području zadržava u prosjeku 5 mjeseci godišnje pogodovala je razvoju sportsko-rekreativnog centra Babanovac na nadmorskoj visini od 1260m. Skijaški centar raspolaže sa 14 km skijaških staza koje se dijele na dvije lakše i dvije srednje težine. Staze imaju izuzetno povoljan položaj jer su zaštićene od južnih vjetrova. Osim skijanja na Babanovcu postoji mogućnost prakticiranja snowboarda, noćnog skijanja, sanjkanja, nordijskog skijanja-staze ukupne dužine 15km, vožnje snježnim skuterima tzv. snow-safari. Tu je i 90 metarska skakaonica na kojoj se održavao “Pokal Vlašić-Europski Kup” natjecanje na internacionalnoj razini, koja trenutno nije u funkciji ali se radi na njezinom skorom osposobljavanju. Ski centar raspolaže sa 2 ski-lifta:  Markovac, Babanovac I i II i baby ski-lift.
Kao dodatnu zanimljivost za vrijeme zimskih mjeseci možemo izdvojiti internacionalna ski i snowboard natjecanja koja se održavaju svake godine a često su popraćena koncertima na otvorenom.
Izuzetno kvalitetan i ljekovit zrak na Vlašiću pogodan je za ljude koji imaju problema sa dišnim putevima. Zbog bogatstva koje se ogleda u šumama, livadama s raznovrsnim cvijećem, izvorima i rijekom Ugar, Vlašić je popularna destinacija i u ljetnim mjesecima. Planinarenje/organizirane pješačke ture, izleti, posjet kantonima gdje se pravi poznati Vlašićki sir i šetnje po najljepšim predjelima Vlašića dovoljan su razlog i motivacija koji privlače mnogobrojne goste i ljeti.
Kao posebnu karakteristiku Vlašića valja napomenuti bogati noćni život. Među mladima on ima status kultnog zimskog centra koji nudi bogati noćni život sa svojim disko klubovima i barovima .
O tome da je na Vlašiću sve prilagođeno gostima govori i bogata ponuda smještaja : hoteli, pansioni, privatne kuće, vikendice, moteli. Što se tiče ugostiteljske ponude ona nije toliko bogata, no u sklopu plana razvoja radi se na poboljšanju ponude postojećih ugostiteljskih objekata i izgradnji novih koji bi zadovoljili potrebe gostiju za vrijeme njihovog boravka na Vlašiću.
Zanimljivost Vlašića u sferi životinjskog svijeta je pasmina bosanskog pastirskog psa –tornjaka koji potječe upravo iz ovih krajeva kojeg ćete imati prilike vidjeti šetajući po Vlašiću i jegovoj okolici.
Vlašić je definitivno jedno od vodećih turističkih područja u ovoj regiji, a svoj status potvrđuje činjenicom što se mnogi gosti vraćaju na njega iz godine u godinu.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Skijalište Vlašić - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor