...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Skijalište Cerkno

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Skijalište Cerkno možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Skijalište Cerkno su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Skijalište Cerkno je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Skijalište Cerkno dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Na granici Primorske i Notranjsko Kraske sa Gorenjskom, na padinama Črnog Vrha na visini od 1291m nadmorske visine nalaze se skijaške staze najmodernijeg slovenskog skijališta –Cerkno.
Skijaški centar se proteže na 70 hektara u rasponu od 900-1300 m nadmorske visine a skijaška sezona traje od prosinca do travnja. U slučaju slabog prirodnog snijega postoji sustav zasnježivanja koji pokriva 100% dužinu svih staza.
Do skijaškog centra iz istoimenog mjesta Cerkno vozi ski bus, do polazne stanice žičare sa kabinama. Skijalište ima ukupno 18 km skijaških staza, 5 km lakih, 7 km srednje teških i 6 km teških te 5 km staza za skijaško trčanje. Bordanje je dozvoljeno na svim stazama skijališta. Skijalište je pogodno za obitelji s djecom i za skijaše sa različitim nivoima skijaškog iskustva, a ukoliko se na skijaška iskustva po prvi puta pripremate upravo na Cerknu pomoći će Vam škole skijanja i boardanja. Cerkno je jedino slovensko skijalište koje se može pohvaliti dvijema natkrivenim sjedežnicama, jedinima u Sloveniji.
Na vrhu skijališta nalazi se par ugostiteljskih objekata a tu je uređen i dječiji vrtić na snijegu a moguć je i najam skijaške opreme.
Ljeti Cerkno postaje mjesto ispreplitanja brojnih alpskih staza i poprište prakticiranja raznih aktivnosti: biciklizam, lov, ribolov, blizina Ravenske jame, sportsko penjanje, paragliding itd.
Smještaj na Cerknu možete pronaći u hotelu na skijalištu ili u njegovoj blizini gdje se nalaze apartmani, planinski domovi, sobe, agroturizmi i privatne kuće koji nude mogućnost iznajmljivanja.
Za dobar gastronomski užitak na skijalištu pobrinut će se restoran na gornjoj stanici žičare a razni barovi, pizzerije, restorani, taverne i gostionice na raspolaganju su Vam u krugu svega nekoliko kilometara.
Cerkno je sigurno skijalište koje će svojim ski liftovima, raznolikošću staza i ostale ponude te svojom kvalitetom zadovoljiti svakoga tko svoje skijaške sposobnosti želi iskušati baš na njemu.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Skijalište Cerkno - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor