...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Pula

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Pula možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Pula su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Pula je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Pula dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Pula je jedan od najstarijih gradova istočne jadranske obale, grad koji postoji 3 milenija. Smjestila se na osam brežuljaka i šetnja zamršenim ulicama i gledanje pročelja kuća živopisnih boja, pravi je užitak. Pula, grad i luka na najjužnijem dijelu Istre smještena je u unutrašnjem dijelu zaljeva koji je otocima Sveta Katarina, Sveti Andrija i Uljanik podijeljen na tri lučka bazena.
Po veličini izgrađenih obala i po opremljenosti Pula je najznačajnija i najveća luka u Istri, a dobro zaštićeni Pulski zaljev ubraja je među najbolje prirodne luke na Jadranu. U gradu Puli postoje dvije marine te se sve više razvija i nautički turizam. Pula se naziva gradom kulture, koncerata i filma. Velika događanja u Pulskoj Areni obilježavaju svako ljeto i garantiraju dobar odmor pun zanimljivih događanja. Razni koncerti, opere i nezobilazni filmski festival ožive pulsku Arenu svake godine iznova.
Rimske starine Pule impresionirale su mnoge putopisce i umjetnike, što potvrđuje i spominjanje u Danteovoj Božanstvenoj komediji. Pulski amfiteatar pripada nizu os šest najbolje sačuvanih rimskih amfiteatara. Arena je sagrađena za cara Oktavijana Augusta i današnji oblik duguje razdoblju vladavine imperatora Vespazijana. Od amfiteatra (Arena) Istarska ulica vodi prema središtu grada pored antičkih i srednjevjekovnih bedema. Na tom se potezu nalazi Arheološki muzej Istre, s Dvojnim i Herkulovim vratima. Na kraju ulice nalazi se Slavoluk Sergijevaca (Portarata) koji je obilježavao ulaz na glavnu ulicu, koja je među trijemovima ulazila u forum. Na forumu je sačuvan Augustov hram sagrađen početkom nove ere. Dijelovi susjednog hrama, koji je vjerojatno bio posvećen Dijani, ukomponirani su u Gradsku palaču. Katedrala Svetog Tome sagrađena je krajem IV. i u V. st. Kaštel je histarska gradina na vrhu brežuljka u starom dijelu Pule s koje se pruža prekrasan pogled na grad.
Pula pruža velike mogućnosti za turistički odmor, jer su brojni dobro opremljeni hoteli, apartmani, sobe i ostala turistička ponuda obogaćena mnogobrojnim terenima za sport, rekreaciju i zabavu, plesne terase, diskoklubovi, casina, gostionice i restorani, te organizacijom raznovrsnih izleta. Pula je poznata po brojnim restoranima koji su uvršteni među najbolje u Hrvatskoj. U Puli je također razvijeno ribarstvo, pa možete biti sigurni da ćete po pulskim restoranima isprobati prave riblje specijalitete. Od poznatijih kupališta Pule treba izdvojiti Stoju, Verudelu, te šetalište Lungo Mare.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Pula - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor