...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Petrovac

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Petrovac možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Petrovac su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Petrovac je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Petrovac dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Petrovac je staro naselje, nastalo na raskrižju cesta koje vode prema Budvi, Baru i prema Skadarskom jezeru i Podgorici. Petrovac je udaljen od Budve 18k. Danas je Petrovac mirno i atraktivno turističko mjesto sa pješčanim plažama.  Petrovačka plaža  spada u zaštičene prirodne rezervate. Pješčana plaža je duga oko 600m, jedna od najposjećenijih na Budvanskoj rivijeri. Posebnu draž joj daju otočići Katič i Sveta Nedjelja, koji su izazov za ljubitelje ronjenja. Uz plažu su se smjestili brojni kafići, restorani.. 500m od Petrovca udaljena je plaža Lučice, koja je duga 220m i ima oblik malog zaljeva, pogodna za dijecu jer je plitka, pješčana je i na obali i na morskom dnu, te okružena šumom borova i čempresa.

Petrovac je nastao u rimsko doba, i pretpostavlja se da je bio jedna od stanica na rimskom putu po Jadranskoj obali. Iz tog perioda ostala su dva rimska mozaika u mjestu Mirište. Ispred Petrovca je mali otočić Katič sa crkvicom Sv. Nedjelja, koju je sagradio moreplovac nakon što se, prema legendi, spasio poslije brodoloma na tom otočiću. Prvi put se ime Petrovac spominje u Ljetopisu Popa Dukljanina, a najstariji naziv za ovo naselje je Lastva.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Petrovac - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor