...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Otok Pag

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Otok Pag možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Otok Pag su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Otok Pag je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Otok Pag dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Otok Pag je jedan od najvećih hrvatskih otoka (285 km2) i često je podvrgnut udarima velebitske bure. Najveći dio otoka Paga je kamenjar koji služi za ispašu ovaca, od čijeg se mlijeka pravi čuveni paški sir, a manji dio čine udoline u kojima se uzgaja vinova loza i masline. Otok Pag je smješten u sjevernoj Dalmaciji i proteže se uz Jadransku obalu. Karakteristično za otok Pag je njegov reljef koji je večinom kamenjar, a samo su manje površine pod makijom. Danas turistički razvijen, otok Pag nudi slikovite uvale i plaže, bogata lovišta, glasoviti paški sir, nadaleko poznatu pašku čipku i vrijedne spomenike. Glavna mjesta na otoku Pagu su grad Pag, Novalja, Lun, Caska, Dinjiška, Košnjun, Mandre, Metajna, Potočnica, Povljana, Šimuni, Žigljen, Kustići, Zubovići i ostala manja mjesta.
Grad Pag je luka i ekonomsko središte otoka Paga. Leži na jugoistočnoj obali istoimenog zaljeva, gdje zaljev prelazi u plitko slano jezero (Paške solane). U srednjem vijeku zbog svojih solana otok Pag, uzrok žestokih svađa između Raba i Zadra. Sasvim normalno je šetajući gradom Pagom vidjeti stare žene kako izrađuju poznatu Pašku čipku - roželicu. Gradnja današnjeg Paga počinje 1443. godine pravilnim rasporedom ulica, središnjim trgom, vjerojatno prema planu Jurja Dalmatinca, kome se pripisuje i gradnja gotičkog Kneževa dvora. U Starome gradu sačuvani su djelovi srednjovjekovnog bedema i romaničko-gotička župna crkva iz XIV st. Grad Pag je poznat po gostoljubivosti svojih mještana koji će Vas udomiti u obiteljskim kućama, apartmanima i sobama.
Novalja je utemeljena u kasnoj antici, a danas je najrazvijeniji turistički centar na Pagu. Novalja je poznata po bogatoj turističkoj ponudi restorana, konoba, i noćnom životu u disko klubovima i caffe barovima. Brojne pješčane plaže u okolici Novalje zadovoljit će i najzahtjevnije goste. Uvale Zrče i Straško će osim pješčanih plaža ponuditi zabavu u disko klubovima i caffe barovima na samom moru. Smještajni kapaciteti su različiti: od apartmana i soba u vilama i privatnim kućama, do pansiona, hotela i kampova.
Caska je malo mjesto sa jednom od najljepših plaža na otoku Pagu. Caska se nalazi na mjestu nekadašnjeg rimskog kastruma, oko kojeg se razvilo naselje Cissa. Većina vila i kuća sa ponudom soba i apartmana u Caskoj se nalaze uz samu plažu.
Povljana je mjesto na jugozapadnoj obali otoka Paga, poznato po ljekovitom blatu s morskim muljevitim sedimentom, korisnim sa liječenje reumatskih bolesti.
Metajna je maleno mjesto na otoku Pagu poznato po izvoru pitke vode. Turistička ponuda Metajne se bazira na privatnom smještaju, ponajviše apartmani, sobe ili pansioni.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Otok Pag - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor