...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Neum

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Neum možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Neum su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Neum je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Neum dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Neum je tipična jadranska općina, smještena između makarske i dubrovačke rivijere. Zajedno s područjem u unutrašnjosti prostire se na oko 220 kvadratnih kilometara i ima više od 5000 stanovnika.
Od gospodarskih djelatnosti najzastupljenije su trgovina i turizam. Zahvaljujući kompletno izgrađenoj infrastrukturi, turizam svake godine sve više dobiva na značaju.
U ovom trenutku, Neum može primiti više od 5.500 turista. Njima su na raspolaganju smještajni kapaciteti u nekoliko neumskih hotela, motela i brojnim privatnim apartmanima. Zahvaljujući, prije svega čistom moru I prekrasnim plažama, ali i sportskim kapacitetima, te raznim kulturnim događanjima, od kojih svakako valja izdvojiti Neum Etno-fest koji se održava svake godine, gosti se ovdje zbilja mogu odmoriti od svojih svakodnevnih obveza.
U blizini Neuma nalaze se i svjetski poznata turistička odredišta kao npr. Dubrovnik, Međugorje, Mostar (svi u krugu od 80 km), ali i vrlo atraktivne, iako malo manje poznate destinacije, kao Park prirode Hutovo Blato (najveće stanište ptica u ovom dijelu Europe, sastavljeno od šest jezera), pećina Vjetrenica, koja se prvi put spominje prije više od 2000 godina, srednjevjekovna nekropola Radimlja s prekrasnim kamenim stećcima na kojima se još nalaze sačuvani različiti ukrasi i natpisi, srednjevjekovni grad Počitelj koji je nakon zauzeća u IV stoljeću od turske vojske poprimio i znatna orijentalna obilježja, itd.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Neum - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor