...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Matrei

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Matrei možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Matrei su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Matrei je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Matrei dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Großglockner Resort Kals-Matrei je najveće skijalište Istočnog Tirola i smatra se jednim od najljepših područja u Alpama. Sa visinom od 3.798 m, Großglockner je najviša planina i simbol Austrije. Ova skijaška regija nalazi se na rubu Nacionalnog parka Hohe Tauern, najveći prirodni rezervat u Alpama. Skijalište je nastalo spajanjem Matreija i Kalsa.

Skijalište je prava obiteljska destinacija koja se nalazi na nadmorskoj visini od 925 do 2.621 m, s prekrasnim pogledom na brojne vrhove planina koji sežu preko 3.000 m nadmorske visine. Prema statistici, to je područje s najviše sunčanih sati u Istočnom Tirolu. Klimatski uvjeti su izvrsni, puno sunca, ali i puno snijega. Ipak, ništa nije prepušteno slučaju. Suvremeni sustav zasnježenja jamče raznoliki užitak skijanja!

Najviši vrh Cimaross na nadmorskoj visini od 2.621 metara predstavlja zajedničku središnju točku skijališta Großglockner Resorts Kals-Matrei, gdje možete birati, hoćete li se spustiti niz dolinu prema Matreiju ili na drugu stranu planine u Kals. Svatko će pronaći nešto za sebe. Mjesto Kals je interesantna pristupna točka skijalištu obiteljima s djecom ili početnicima. U samom podnožju na raspolaganju su nekoliko plavih staza, koje međusobno povezuju vučnice.

Skijalište ima također i 'dječji svijet' s čarobnim tepihom i sobom za zagrijavanje. Napredni skijaši će biti zanimljiv 11,3 km dug spust niz dolinu prema Matreiju, koji je ujedno i najdulji spust u Istočnom Tirol te adrenalinski spust prema Kalsu. U podnožju vrha Cimaross je također snježni park za freeridere!

16 najsuvremenijih željeznica i lifta, široke i savršeno uređene padine jamče neograničen užitak skijanja bez gužve!

Großglockner Resort Kals-Matrei nudi širok spektar sportova, čak i izvan padina, što čini Vaš odmor posebnim:

Volite li skijaško trčanje? Skijalište Matrei Vam nudi 4 staze ukupne dužine 7,1 km na nadmorskoj visini od 1500 m.

Poseban geografski položaj čini Osttirol interesantnim za organizirane skijaške ture kroz duboki snijeg. Postoji nekoliko zimskih pješačkih staza oko Matrei. Ovdje možete uživati u šetnji kroz romantični zimski krajolik na čistom, svježem zraku.

Hod na krpljama kroz netaknutu i snježnu planinsku pejzažu Nacionalnog parka Hohe Tauern je jedinstven doživljaj!

Vi ste ljubitelj konja? Zamislite se na konju kroz duboki snijeg - posebno iskustvo u romantičnom planinskom krajoliku. Ili možda radije vožnja konjskom zapregom? Sve je to moguće u Großglockner Resort Kals-Matrei. Želite li nakon skijanja i dalje odmor provesti na aktivan način? Možda će Vas zanimati klizanje ili curling?

Sanjkanje s cijelom obitelji, čak i noću - sve to možete doživjeti ovdje!

Großglockner Resort Kals-Matrei je svestrano skijalište!

Bilo da tražite hotel ili apartman, ovdje ćete naći idealan smještaj!

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Matrei - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor