...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Lopar

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Lopar možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Lopar su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Lopar je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Lopar dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Lopar je pitoreskno naselje na sjeveru otoka koje je od grada Raba udaljeno 14 km, Dom je osnivača republike San Marino-kamenoklesca Marina. Ukoliko u Lopar dolazite iz pravca Raba prvo spomen obilježje na koje ćete naići je ono Sv. Marinut.  Njemu u čast hotelsko naselje i autokamp nose ime "San Marino". Vrlo živopisno i raznoliko mjesto koje je uvelike zadržalo vezu s prošlošću što se može primjetiti u govoru i načinu života mještana.

Osim bogate plodne doline Lopar krase i predivne pješčane plaže. Najpozatija  je Rajska plaža, idealna za ne baš vješte plivače i djecu zbog dugog plićaka. Uz Rajsku plažu najpoznatije su nudističke plaže Ciganka, Sahara i Stolac. Pijesak, plitka topla voda, gusta šuma koja pruža zaštitu od vjetrova i jarkog sunca naročito su privlačne obiteljima koje dolaze s malom djecom. U blizini Rajske plaže nalazi se također sportsko rekreativni centar sa različitim sadržajima: tenis, nogomet, košarka,odbojka, minigolf, stolni tenis i mnogi vodeni sportovi.

Smještaj se osim u hotelskom naselju i kampu San Marino nudi i u privatnim kućama, apartmanima,  sobama i stanovima. Iako je turizam znatno izmjenio izgled Lopara, njegovi stanovnici su ostali isti, uvijek nasmješeni i prijateljski raspoloženi.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Lopar - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor