...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Budva

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Budva možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Budva su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Budva je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Budva dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Budva je smještena u centru crnogorskog dijela Jadranske obale smatra se jednim od najstarijih gradova na Jadranu. Primorski grad u čijem se središtu nalaze srednjovjekovne zidine Starog grada, postao je turističko središte Crnogorskog primorja. Apartmani, hoteli, restorani, sobe i pansioni sastavni su dio raznolike turističke ponude u Budvi. Turistički sadržaj Budve obogaćuju i tradicionalne manifestacije kulture i zabave. Budva je poznata po bogatom noćnom životu, kada ulice i trgovi žive duboko u noć.

U samom središtu Crnogorskog primorja nalazi se budvanska rivijera koja zahvaća područje od 122 km2. Budvanska rivijera poznata je po pješćanim plažama koje se protežu u dužini od 25 km, a poznatije plaže su Trsteno, Jaz, Buljarica, Bečićka plaža, plaža Mogren, Slovenska plaža, plaža Drobni pijesak.. U središtu budvanskog zaljeva nalazi se otočić Sv. Nikola, poznat kao Skolj. Poznatija mjesta u budvanskoj rivijeri jsu Bečići, Pržno, Miločer, poluotok Sveti Stefan..

Legenda, koja svoju potvrdu ima u mnogim grčkim mitovima, kaže da je Budvu osnovao Kadmo, sin feničanskog kralja Agenona. Protjeran iz Tebe stigao je u ove krajeve na volovskoj zaprezi i osnovao Budvu.

Bečići su udaljeni od Starog grdada Budve 3km. Ako krenete šetnicom od Bečića, put će vas dovesti do zidina Starog grada. Bečićka plaža je duga 1950m i prostire se od Zavale do Đevištenja jedna je od najljepših pješćanih plaža i izuzetno je atraktivna zona za kupanje, sportske igre, rekreaciju i odmor. Odmah uz plaže nalaze se brojni hoteli i privatni smještaji - apartmani i sobe.

Pržno je malo ribarsko mjesto koje se nalazi u samoj blizi poluotoka Sveti Stefan. Okruženo borovom šumom i Miločerskim parkom idealno je obiteljski odmor.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Budva - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor