...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Baška

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Baška možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Baška su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Baška je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Baška dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Na jugoistočnoj obali otoka Krka, u blagoj uvali smješteno je najpoznatije turističko središte na otoku Krku sa stogodišnjom turističkom tradicijom - Baška.

U uvali okruženoj vinogradima, maslinicima, brnistrom, s pogledom na Velenitski kanal  i otočić Prvić , Baška  je jedna od najpoželjnijih destinacija  hrvatskog Jadrana. Njezina skoro 2 km duga šljunčana plaža, kristalno more, blaga klima, pješčane plaže i pješačke staze prirodne su ljepote koje mame turiste u Bašku.

Duga šljunčana plaža zasigurno ima najznačajniju ulogu u turističkoj ponudi. Izrazito je pogodna za djecu i za ne baš vješte plivače.  Za one koji traže mirnije plaže mogućnost izbora među 30-tak manjih plaža je više nego dovoljna. Privlačna je i 4 km duga šetnjica uz more koja je poogodna ne samo za duge šetnje već i za rolanje, vožnju biciklom  te trčanje.

Sama po sebi plaža i more nude pregršt mogućnosti za sportske aktivnosti , a posebno naglašavamo ronjenje.

Baška je i kulturno središte. Smatra se da je Baška bila naseljena još za vrijeme Rimljana. O dugoj povijesti Baške govori i 900 godina stara Bašćanska ploča, koja je pronađena u crkvi Sv.Lucije i najstariji je pisani spomenik hrvatske kulture. Osim Bašćanske ploče tu su i srednjovjekovni kaštel sa crkvicom Sv.Ivana koji je stradao u požaru 1380. g., Župna crkva Sv. Trojice iz XVIII.st, kapela sv. Marka, rimskim mozaicima, nekropola i utvrda Korinthia između Velike i Male Luke.

Zabavni život, tradicionalne otočke fešte, folklorne priredbe, koncerti zabavne i tradicionalne glazbe te ljetne manifestacije su samo neka događanja koje domaćini priređuju svojim gostima.

Svojim gostima Baška  nudi smještaj u privatnim kućama, hotelimai kampovima, a u restoranima i konobama možete uživati u domaćim specijalitetima.

Baška je idealna destinacija za obitelji s djecom, ljubiteljima sporta i mladima željnima zabave.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Baška - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor