...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Agroturizam u Istri

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Agroturizam u Istri možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Agroturizam u Istri su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Agroturizam u Istri je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Agroturizam u Istri dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Agroturizam u Istri je specifičan oblik turizma gdje glavni motiv putovanja predstavlja - povratak čovjeka prirodi.

Povijest agroturizma seže daleko u prošlost kada su samo imućni ljudi u gradovima mogli sebi priuštiti godišnji odmor, pa je većinom odredište bilo selo gdje se nalazila obitelj i rodbina. Danas je seoski turizam postao moderna pojava, no iako je gospodarska grana agroturizma još uvijek u usponu privlači sve više i više turista diljem Hrvatske i svijeta.

Agroturizam predstavlja prvenstveno odmor u tišini i zelenilu te uživanje u domaćim gastronomskim specijalitetima.

Većinu smještaja za ljubitelje takve vrste turizma pronaći ćete u okruženju malih obiteljskih hotela, te privatnih apartmana i soba okružena prekrasnim imanjima koji se većinom nalaze u unutrašnjosti Istre - tzv. Zelena Istra. Najviše smještaja takve vrste turizma možete pronaći u slijedećem gradovima: Pazinu, Žminju i Motovunu te još mnogim drugim manjim gradićima u centru Istre.

Pazin je grad koji se nalazi u srcu Istre te predstavlja središte agroturizma. Tu možete pronaći smještaj za svačiji ukus, od starih kamenih kućica  u centru grada do prekrasnih istarskih kuća koja su okružena imanjima.

Žminj je mali gradić koji predstavlja tipično istarsko mjesto gdje se nudi domaća istarska kuhinja i gdje možete uživati u netaknutoj prirodi.

Jedan od posebnijih gradića u Istri koji nude agroturizam je zasigurno Motovun. Specifičan je po svom položaju jer se sam centar grada nalazi na samom vrhu brda te izgleda kao tvrđava. Ovdje možete pronaći brojne restorane, vinoteke, apartmane i sobe.

 Uživajući u domaćem vinu i hrani moći ćete osjetiti svu blagost Istre i ljepotu življenja njenih stanovnika.

Pogled kroz prozor apartmana ili sobe otkriva prekrasne maslinike, uređene vrtove te vinograde , koji Vam daju spokoj i mir koji ako jednom dođete nećete zaboraviti te ćete poželjeti uvijek se iznova vraćati.

Agroturistička ponuda u Istri vrlo je raznolika jer osim boravka u seoskom okruženju, uključuje i sudjelovanje u seoskim poslovima,  jahanje, vožnju biciklom, te bavljenje ekstremnim sportovima kao što je planinarenje.

Idealne su šetnje gdje možete uživati u razgledavanju još netaknute prirode u prekrasnom ambijentu i bezbroj puteljaka koji vas vode na sve strane, kao i vinskih cesta.

Agroturizam je idealan izbor za Vas, ukoliko ste željni susreta s prirodom te povratka u prošlost gdje se nije poznavao današnji stres i gdje ste bez ikakvih prepreka mogli uživati u tišini te buđenju uz cvrkut ptica.

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Agroturizam u Istri - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor