...
...
 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Skijalište Cortina dAmpezzo

 

Kuće za odmor sa bazenom i luksuzne vile nude smještaj za nezaboravan odmor, za sve one koji traže izvrsnost i poseban doživljaj. Svaka pojedina luksuzna vila ima svoju fascinantnu priču za jedinstveno i predivno iskustvo. U našoj ponudi kuća za odmor Skijalište Cortina dAmpezzo možete pronaći idealan smještaj za obitelj ili grupu prijatelja, za opuštajući odmor, druženja, istraživanja, razne aktivnosti.. Svaka kuća za odmor, vila sa bazenom, omogućit će Vam, sa svojom osobnošću, da Vaš odmor doživite na poseban način. Osobnost i posebnost vile se očituje u kvaliteti, ljepoti, detaljima, wellness sadržajima i drugim uslugama i posebnostima. Vile sa bazenom i kuće za odmor iz naše ponude u destinaciji Skijalište Cortina dAmpezzo su moderno opremljene i luksuzno uređene kako bi učinile Vaš boravak što ugodnijim i opuštenijim. Skijalište Cortina dAmpezzo je destinacija koja će vam omogućiti istraživanje povijesnih znamenitosti, upoznavanje različitih tradicionalnih vrijednosti, uživanje u novim gastronomskim specijalitetima i delicijama, posjet vinskim cestama i drugih zanimljivih turističkih sadržaja. Luksuzne vile sa privatnim bazenom, kuće suvremenog dizajna sa detaljima tradicije ili ruralne kuće za odmor u autentičnom okruženju, smještaj koji pruža osjećaj ljepote jednostavnog života. Okruženje za uživanje u privatnosti, predivnim pogledima, miru i tišini. Ugodno okruženje, prekrasna priroda, komforan smještaj Vašem će boravku u destinaciji Skijalište Cortina dAmpezzo dati onaj ugođaj komfora i luksuza koji tražite! Samo se prepustite traženju i odabiru Vašeg idealnog odredišta, Vaše idealne kuće za odmor sa bazenom ili luksuzne vile…

Cortina d'Ampezzo jedno je od najpoznatijh skijališta u dolomitskim Alpama često je odredište poznatih osoba te zbog toga i odise kozmopolitskim ozracjem. Slavu je steklo održavanjem Zimskih olimpijskih igara 1956. godine te mnogobrojnim filmovima koji su tamo snimani kao sto su: Pink Panther s Davidom Nivenom i Peterom Sellersom, Samo za tvoje oči s Rogerom Mooreom, VonRyan Express s Frankom Sinatrom, Cliffhanger sa Sylvesterom Stalloneom.

Ovo srediste istoimenog skijalista smjesteno je u dolini koja se nalazi izmedju tri brda u srcu dolomitskih Alpa te zbog samog polozaja pocetkom 20. Stoljeca nazivaju je ''kraljicom Dolomita''.

Cortina je poznata kao najmondenije skijalište u Italiji koje ima 1000 godina dugu povijest gdje  ćete moći odsjesti u apartmanskim kućama u omanjim gradićima pored skijališta te isto tako u hotelima s manjom ili vrhunskom kvalitetom.
Cortina d'Ampezzo nalazi se na 1220 metra nadmorske visine, odakle kreću žičare koje vas vode na skijalište, dok se najviši vrh nalazi na 2932 metra nadmorske visine.

Na stotinjak skijaških staza od kojih izdvajamo 45 km plavih, 85 km crvenih i 10 km crnih (za svih ponešto) te 70 km staza za skijaško trčanje dovest će vas 51 žičara sa 6 kabina, 30 sjedežnica te 15 vučnica.


Svako jutro dočekati ce Vas vrhunski uređene staze s obzirom da se na više od 90% staza nalazi oprema za umjetno zasniježenje, te odmah po završetku rada žičara na stazu izlaze ratraci i po potrebi se pale topovi.

Cortina d'Ampezzo uključena je u Dolomiti Superski sustav te ukoliko doplatite skipass imate mogućnost skijanja na 12 skijališta i više od 1200 km staza.


Osim zimskih i ljetnih sportova nude se i druge mogućnosti zabave - bogat noćni život, dućani, barovi i restorani te za ovo područje tipični Rifugi, planinske kućice u kojima se poslužuju lokalni specijaliteti i održavaju aprés ski zabave.

Ljeti osim pješačenja, planinarenja, brdskog biciklizma i jahanja možete isprobati neke od ekstremnih sportova poput raftinga, vožnje kanuom, kajakom i taxi bobom na kotačima.

Zimi, uz sve postojeće vrste skijanja, nakon skijaškog dana moći ćete se opustiti u nekoliko sportskih dvorana i bazena baveći se raznim sportovima gdje se nudi i velik izbor ekstremnih sportova: taxi-bob - spuštanju niz olimpijsku bob-stazu brzinom većom od 100 km/h, snowrafting, ekstremno skijanje - napredni skijaši moći će krenuti u obilazak uz stručnog vodiča dok početnici mogu unajmiti privatnog učitelja skijanja.

Ukoliko se nađete krajem prvog mjeseca u Cortini, moći ćete pratiti i utrke Svjetskog kupa u alpskom skijanju.


Cortina D`Ampezzo će Vas privući vrhunskim i luksuznim smještajem gdje ćete zasigurno provesti nezaboravan godišnji odmor.

 

 
 

Kuće za odmor sa bazenom, luksuzne vile Skijalište Cortina dAmpezzo - Vila sa bazenom, najam kuća za odmor